İsmim Nazlı. Kastamonu'da yaşıyorum. Tam olarak hatırlamasam da 3-4 senedir falan rp yapıyorum.16 yaşındayım. Genelde yazın rp sitelerine üye olurum. Kastamonuda öğretmen lisesinde okuyorum ama öğretmen olmayı düşünmüyorum. Sayısal öğrencisiyim ama dil sınıfına geçmeyi planlıyorum, hadi bakalım... Tüm yıl boyunca rpg yapmayınca biraz körelmişim ama yakında açılırım
Doctor Who hayranıyım. Onun dışında tumblr severim. Çok saçma bir başlık ismi olduğunun farkındayım, ciddiye almayın pek.
Şuanda her an annemin yan odadan çıkıp hadi artık bırak şu bilgisayarı diye söylenebilir. Gerginim.
Kısaca klasik türk ergeniyim. Aynı zamanda aşığım. Sevgi dolu bir insanımdır ama bazı insanları sevmiyorum. Bu vejeteryanım ama sucuk yerim demek gibi bir şey. Ama yok, dönem dönem sevmiyorum sadece o kadar
Ama bazılarının gerçekten ne edelim de nazlı bizi sevmesin diye planlar kurduğunu biliyorum. Evet birazcık psikopat olduğumu söylüyorlar. Ve siz bunları okuduğunuzda ben tarih yazılısında ter döküyor olacağım. Evet yarın yazılımız var. Bakalım belki kalkar çalışırım. Neyse çok konuşmuştum
Yeni fikirlere açığımdır, yani kurgular bulalım yapabileceğimiz kadar saçmalayalım istiyorum.
Daha çok tanımak veya kurgul murgu konuşmak isteyenler için;
Facebook Tumblrnazli.greenpeace@hotmail.com