Isabella Serena Lively İngiltere Bakan Müşaviri
| Konu: Isa-bel-Iso-bells. Paz Haz. 05, 2011 4:27 pm | |
| Merhaba, ben Gizem. 17 yaşındayım. İzmirde yaşıyorum. Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğrencisiyim. Müzik benim herşeyim. Sanırım başka birşey yapmaya kalksam başarısız olurdum. Rp alemine ilk olarak şuanki Mortem Symphony olan sitede başladım. Siteyi beraber kurmuştuk. Rp hakkında hiç bir şey bilmiyordum. Çoğu zaman başladığım da yazmaktan vazgeçiyordum. Ama site gelişirken bende zamanla kendimi geliştirdim ve hemen hemen 9 aydan beri rp yapıyorum. Rp yapmayı seviyorum. Bir nevi terapi gibi geliyor. Neyse ben böyleyim işte. Birazda sizleri tanıyalım. | |
|
G. Lúthien Quellina Seherbaz & Yönetici
Mini Lejant Savaş Tarafı: Aydınlık RP Yaşı: 24 RP Partneri: Aearion Maeron Athradien ♥
| Konu: Geri: Isa-bel-Iso-bells. Paz Haz. 05, 2011 4:38 pm | |
| Hoşgeldin Gizem Ben de Duygu | |
|
Venomous Kaçak
Mini Lejant Savaş Tarafı: KARANLIK RP Yaşı: 25 RP Partneri:
| Konu: Geri: Isa-bel-Iso-bells. Paz Haz. 05, 2011 4:49 pm | |
| Yine karşılaştık yanılmıyorsam en azından. lovesucks diyeyim, kellan lutz diyeyim, karıştırmıyorsma hatırlarsın zaten adsaf. hoşgeldin, ben de tolga. kalıcı olman dileğiyle. iyi rpler. | |
|
Anastasia Lorién Véalidus Spellbound Seherbaz Dpt. Bşk. & Yönetici
Mini Lejant Savaş Tarafı: Aydınlık RP Yaşı: 26 RP Partneri: Olacaktı. Dul kaldım abi *,*
| Konu: Geri: Isa-bel-Iso-bells. Paz Haz. 05, 2011 5:07 pm | |
| Hoşgeldin Gizem, ben de mortem gece eviyken vardım orada hani şu iyi huylu nefilim | |
|
Isabella Serena Lively İngiltere Bakan Müşaviri
| Konu: Geri: Isa-bel-Iso-bells. Paz Haz. 05, 2011 5:21 pm | |
| Memnun oıldum duygu Tolga. Adamım. Seni unutmak mümkün mü yaa Kalıcı olmayı gönülde ister. Neyse seni gördüğüme sevindim Ayy Ilgın Eskileri görmek ne büyük zevk böyle. Seni görmek güzel. | |
|