L. "Nemesis" Nephilium Beauxbatons &. 6.Sınıf
Mini Lejant Savaş Tarafı: Tarafsız RP Yaşı: 20 RP Partneri: Hmmm adi, ukala, çapkın herifin teki. Ama nedense benim kalbimi yerinden oynatıyor.
| Konu: Nephilium C.tesi Ağus. 06, 2011 9:33 pm | |
| #. Öncelikle kim bu L?Kurgu bulmak için önce birbirimizi tanımamız lazım değil mi? ^^ Neyse... L, namıdeğer Nemesis, tam bir intikam tanrıçasıdır. E, boşuna Nemesis demiyorlar ona zaten. Çok soğukkanlıdır, en kirli işlere bile bulaşabilir. Ama asla pişman olacağı şeyler yapmaz. Gerçi hiçbir zaman pişmanlık hissedeceğini sanmıyorum ama olsun. Gerçek ismini bilen yoktur, kendisi dışında. Erkek arkadaşı bile bilmiyor (Ah, bekleyin o da gelecek ). Sadece okul kayıtlarında var ama profesörler bile onu L diye çağırırlar. Tabi ismiyle hitap edecekleri zaman. Soğuk tavırları ve kolay arkadaş edinmemesine (Edinememesi değil, cidden edinmemesi) rağmen, okulda oldukça popülerdir. Tabi bu konuda bana yardımcı olursanız Dışarıdan böyle göründüğüne bakmayın, aslında hiçbir ruhsal problemi yok. Sadece kişilik meselesi. Belki de sadece ölümyiyen ailesinden kaynaklanıyordur. İyi bir arkadaşı olmak istiyorsanız. Gerçekten ona buna değecek bir sebep vermelisiniz. Eğer bunu yaparsanız hayatınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz bir arkadaşınız olur. Tabi şimdiye kadar yoktu böle biri. Neyse devam edelim ^^ Oldukça sadıktır. Her zaman kolay olanı değil, doğru olanı yapar. Birkaç prensibinden biridir bu. Herkese de kolay kolay güvenmez. Aslında kinci biri değildir fakat ona kötülük yapanları da asla unutmaz. Kolay kolay bağışlayamaz insanları. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ^^#. Ailesi *Bu kısımda biraz değişiklik yapmaya karar verdim*Yukarda da bahsettiğim gibi ölümyiyen bir ailesi var ve her ne kadar garip şeyler yapmaktan hoşlansalar da gayet normal insanlar. Voldi'nin düşüşünden sonra normal bir hayat yaşamaya başlayabilen az aileden biridirler. L'in bir de kardeşi var. İsim koymadım belki biri kardeşim olmak ister diye . Bir de dayısı var. Huyunu suyunu ondan almış. O da karanlık tarafta. Şuan bir kaçak yani Kızımız dayısını uzun zamandır görmedi. Gerçekten uzun zamandır. Nasıl biri olduğunu, nasıl göründüğünü bile hatırlamıyor. Ama şuan en çok istediği şeylerden biri de onu bulmak.#. Şimdi eğer aklınızda bir şeyler varsa lütfen buyrun ^^ Başlığı boşuna açmadım ya En kısa zamanda düşündüğüm kurguları yazacağım buraya. Takipte kalın ^^Evet burayı editcanlıyorum *-* Aşağı yavrum aşağı İstediklerime gelinceeee. #. Bir adet sevgili (Bunu öylesine yazıyorum ^^ Doldu burası )Lancaeron Láthspell <3 #. Bir adet dayı ve bir adet erkek kardeş ^^ (Bu arada dayı ve kardeş konusunda hasas davranacağım yani ünlü vs vs )#. En yakın arkadaşı (Hogwarts'tan da olabilir ^^ Tercihen son sınıf.)#. Aklınıza gelen başka akraba falan (Çok olmayacak haberiniz olsun )#. Kıskanan biri mesela (Güzel kurgular çıkabilir)#. Çok yakın arkadaşı değil ama kızımızın yumuşak anına denk gelen biri. (Kendini ona borçlu hisseden biri)#. Tabi şuan hiç Beauxbatons olmadığını varsayarsak 20 yaşında biri olaraktan Hogwarts mezunu birilerini tanıyor olabilirim ^^#. Düşman arıyorum ^^ (İnanmıyorum! Hehe Ben düşman arıyorum )Şimdilik aklıma bunlar geldi. İçimden bir ses bu başlık çok kalabalık olmayacak diyor ama masat hareketlilik olsun ^^
En son L. "Nemesis" Nephilium tarafından Paz Ağus. 07, 2011 9:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Lancaeron Láthspell Beauxbatons &. 6.Sınıf
Mini Lejant Savaş Tarafı: Nasıl istersem. RP Yaşı: 20 RP Partneri: Kraliçe o.
| Konu: Geri: Nephilium Paz Ağus. 07, 2011 5:39 pm | |
| Sevgilin olayım ben Ama hem sevgilinim hem de adını bilmiyorum nasıl olacak bu iş? | |
|
Mini Lejant Savaş Tarafı: Tarafsız RP Yaşı: 20 RP Partneri: Hmmm adi, ukala, çapkın herifin teki. Ama nedense benim kalbimi yerinden oynatıyor.
| Konu: Geri: Nephilium Paz Ağus. 07, 2011 5:56 pm | |
| Olur öyle şeyler :Z Hem sen çapkın bir insansın ismim senin ne işine yarar ki :Z | |
|
Lancaeron Láthspell Beauxbatons &. 6.Sınıf
Mini Lejant Savaş Tarafı: Nasıl istersem. RP Yaşı: 20 RP Partneri: Kraliçe o.
| Konu: Geri: Nephilium Paz Ağus. 07, 2011 7:50 pm | |
| Yani orası da öyle tabi de Hani insan sevgilisinin adını bilmek ister :D Neyse güzel kurgu çıkar bundan tamam bilmeyeyim | |
|
| Konu: Geri: Nephilium Paz Ağus. 07, 2011 8:50 pm | |
| Gifine öldüğüm Hadi rp yapalım | |
|
E. Miria Kurae Hufflepuff &. 5.Sınıf
| Konu: Geri: Nephilium Paz Ağus. 14, 2011 10:15 am | |
| Sana bırakıyorum Ilgıncağzım. Ne yapsakkine hm. Farklı okul denen şeyde fena ha x_x
Not: Geçen msnden yazmışsın görmemişim gome o.o bir daha girip beni görürsen yaz! D: | |
|
| Konu: Geri: Nephilium Paz Ağus. 14, 2011 4:35 pm | |
| | |
|
Anežka Bogačiovas Beauxbatons &. 3. Sınıf
| Konu: Geri: Nephilium Ptsi Ağus. 29, 2011 5:34 pm | |
|
Uygun bir yer bulamadım, istediğin yere ekleyebilirsin.
| |
|