| Yenisitevardedilergeldik | |
|
+2Anastasia Lorién Véalidus Mirabella LaPiere 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mirabella LaPiere Fransa Bakan Müşaviri
Mini Lejant Savaş Tarafı: Çıkarları. RP Yaşı: 24 RP Partneri:
| Konu: Yenisitevardedilergeldik Cuma Haz. 10, 2011 6:56 pm | |
| Normalde kopyala yapıştır yapardım ama şimdi yazmak geldi içimden. Selam olsun efenim, ben de Büşra. On sekiz yaşında olmakla birlikte birkaç gün sonra on dokuz olacağım. Acemi olarak photoshopla uğraşıyorum. Mehmet hocam sağ olsun onun saçmalıklarıyla ps denen işe kalkışmış bulunmaktayım. RPG’de Temmuzun altısına kadar bırakmazsam eğer beşinci yılım olacak görünüyor. Fakat buna rağmen rpgyi pek çok kez bırakıp devam etmiş biriyimdir. Ara verdiğim süreyi çıkartırsak üç yıldır sanırım repe ile meşgulüm diyebilirim. Hiçbir zaman normal bir insanı yönetmedim şu ana kadar, sanırım yönetirsem de diğer anormallerin arasında normal sıfatıyla o da ilginç bir izlenim olur. Dizikolik bir insanımdır. Başta Supernatural olmak üzere, Doctor Who, TBBT (Shaldon bizi kutsa <3 ), HIMYM (Barney evlenirse hatta stüdyoyu basacağız arkadaşlarla) Spartacus, Merlin sevilir candır. <3 Ama o da sezon finaline girdi. Sonracıma The Walking Dead vardı pek sevmiştim onu da ehehe. Fakat çabuk bitti bir gerçek. Kore dizilerine şu an merak saldım. Fakat nedense hiç Türk dizisi izlemem yahut TV’den herhangi bir şey izlemem. Genelde netten takip ederim reklam derdi olmuyor. İkizler burcuyumdur falan filan. Tanrıya şükür burcumun sorumluluğunu yerine getiriyorum. Asdlkj Yükselende ikizler olduğundan bir dert olmuyor. (burca takan biri değilimdir maksat laf olsun *-*) Mitoloji hastasıyımdır, Medusa’yı severim epey. Yılan saçlı hatunun avukatı gibi bir şey oldum sanırım. Nutella’yı severim evet. O da candır, aşktır. Onsuz hayat geçmez. <3 Rockcıyım efenim, hem de sonuna kadar. GS’liyim birde. Eheh aslında fanatik falan değilim öyle, ama renklerini epey bir severim. Rengi için takım tutan tek insaniyet olmaktayım, galiba… Ha birde resim çizmeyi severim, gerçi bir şey benzedikleri söylenemez. Mutasyona uğramış karakterlerdir çoğu. Umm birde anime tutkunu birisiyimdir. Severim hani, onlarda benim vazgeçilmezlerimdir. Sanırım bu kadar yeterli yoksa okuyan kişiyi bıktıracağım. Blitz laneti üzerime çökecek.
Öptüm.
| |
|
| |
Anastasia Lorién Véalidus Spellbound Seherbaz Dpt. Bşk. & Yönetici
Mini Lejant Savaş Tarafı: Aydınlık RP Yaşı: 26 RP Partneri: Olacaktı. Dul kaldım abi *,*
| Konu: Geri: Yenisitevardedilergeldik Cuma Haz. 10, 2011 7:04 pm | |
| Hoşgeldin Büşra, Ilgın ben de Rock, HIMYM falan ben de severim onları ve Barney.... Yok cık evlenemez. Gerçekte gay olduğu gerçeğini hala kaldıramıyorum o da bir gerçek Neyse iyi eğlenceler | |
|
| |
| |
| |
Delmira Etta Heloise Ravenclaw &. 5. Sınıf
Mini Lejant Savaş Tarafı: Aydınlık. RP Yaşı: RP Partneri:
| Konu: Geri: Yenisitevardedilergeldik Cuma Haz. 10, 2011 7:23 pm | |
| Kuzen birtanesin, hoşgeldin <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Yenisitevardedilergeldik Cuma Haz. 10, 2011 7:26 pm | |
| Hoşbuldum nutellaların en tatlısı. <3 Sen olmazsan geleceğim yoktu. | |
|
| |
G. Lúthien Quellina Seherbaz & Yönetici
Mini Lejant Savaş Tarafı: Aydınlık RP Yaşı: 24 RP Partneri: Aearion Maeron Athradien ♥
| Konu: Geri: Yenisitevardedilergeldik Cuma Haz. 10, 2011 8:26 pm | |
| Hoş geldin Büşra Ben Duygu, tanıştıydık zaten xD Dizilerimiz aynı ayrıca avatarını çok sevdim xD Neyse efenim, umarım bırakmazsın bizi | |
|
| |
| |
| |
Lucrezia Sedda Ravenclaw &. 5. Sınıf
Mini Lejant Savaş Tarafı: Gizli RP Yaşı: 15 RP Partneri:
| Konu: Geri: Yenisitevardedilergeldik C.tesi Haz. 11, 2011 6:29 am | |
| Hoşgeldin Büşra Doctor'cılar candır <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Yenisitevardedilergeldik C.tesi Haz. 11, 2011 6:35 pm | |
| Evet kesinikle. Doktorlar candır. <3 Öyle bir doktor olsa her gün giderdim falan. asdf Her ne kadar çoğu kişi David'in gitmesinden şikayetçi olsada ben değilim açıkçası. Matt'te bana göre harika bir oyunculuk çıkartıyor bu konuda. Hakkını yememek lazım. Ayrıca hoş buldum. ^^ | |
|
| |
T. Euphemia Orvla Hogwarts | Bitki Bilim Profesörü
| Konu: Geri: Yenisitevardedilergeldik C.tesi Haz. 11, 2011 6:52 pm | |
| Barney evlenirse stüdyoyu basacak olan grup var ya, o gruba girmek istiyorum asdf. Anime izleyen biri görmekte çok güzel, sabah akşam deli gibi arşiv yapıp anime indiren, sıkılınca Japonca çalışan bir insaniyetim ben de işte, böyle insanlar görünce seviyorum. Hoş, müzik zevkimi de etkiledi, anime izlemeye başlayan kadar sıkı bir metalhead' dim animelere başladıktan sonra OST' leri söylemeye başladım, şimdi millet kapa çeneni diyor *sigh*
Neyse ne diyordum, hoşgeldin! ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Yenisitevardedilergeldik Paz Haz. 12, 2011 12:44 am | |
| Elbette Euphemia. Topluca baskın yaparız stüdyoya. Zaten bizim gibi düşünen pek çok kişi vardır, giderken onları da alırız. Kalabalık iyidir. asdf Bende sıkılınca anime/manga karakteri çiziyorum. Kimisi sevdiğim animeler bazısı ile kendi oluşturduklarım falan. Lakin zevkli iş, ilgilenen için. Aynı şekilde anime seven birini görmek güzel. + Hoş bulmuşum efenim. =D | |
|
| |
| Yenisitevardedilergeldik | |
|